Ceep calm & enjoy the Blog

Using... & NOT loosing your mind!

Using... & NOT loosing your mind!
Αφήνουμε τη βόλεψη και τον αυτοεγκλεισμό στο μικρό μας περίγυρο, εγκαταλείπουμε την όποια μοιρολατρική παραίτηση από την προοπτική, προσθέτοντας τα ρήματα ελπίζω και επιδιώκω και διαγράφοντας την όποια αδράνεια. Μαζί, κλείνουμε και την ΤV και βάζουμε συναίσθημα, ευθύνη και μπόλικη σκέψη!

(2/1/2016) Τα καλύτερα πρωτοσέλιδα της χρονιάς που έφυγε...

(2/1/2016) Τα καλύτερα πρωτοσέλιδα της χρονιάς που έφυγε...
Η κατάταξη των καλύτερων πρωτοσέλιδων «χτυπημάτων» ανά μήνα, κριτήριο έχει να αναδείξει τα πιο ευρηματικά και ευφυέστερα πρωτοσέλιδα οχτάστηλα «χτυπήματα» από τον ημερήσιο και εβδομαδιαίο Τύπο. Δεν συμπεριλαμβάνονται στην καταγραφή αυτή εφημερίδες που τα πρωτοσέλιδα «χτυπήματά» τους δεν είναι ευρηματικά ή «πιασάρικα» αλλά και οι αθλητικές. Ο οικονομικός Τύπος και κάποιες εφημερίδες με στερεότυπο πολιτικό λόγο ανήκουν στην κατηγορία αυτή.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2015

[01] «Οι πένες νικούν τις σφαίρες» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 8/1

[02] «Παράδοση μετά… (Φ)όρων» Η ΑΠΟΨΗ 11/7

[03] «Δούρειος Τύπος» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 7/12

[04] «Η Εφορία αντεπιτίθεται» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 12/10

[05] «Μεταξύ capital και ΣΥΡΙΖΑ control» ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 14/6

[06] «Είμαστε δύο, είμαστε τρείς… είμαστε εκατόν πενήντα τρείς» ΤΑ ΝΕΑ 20/11

[07] «Το λιμάνι θα σαλπάρει» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 13/10

[08] «Δραπετσώνα μπίτς» ΤΑ ΝΕΑ 3/11

[09] «Σύρριζα στη ρήξη» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 17/7

[10] «Κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα» ΠΡΙΝ 25/12

[11] «Γκολ αυτοί, σέντρα εμείς» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 18/12

[12] «Ορατότης μηδέν» ΤΑ ΝΕΑ 19/3

[13] «…Οι ουρανοί είναι δικοί μας» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 15/12

[14] «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 17/11

[15] «(Υδρογον)άθρακες ο θησαυρός» ΤΑ ΝΕΑ 9/4

[16] «Δύο πόρτες έχει η Ζωή» Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 8/8

[17] «Εφιάλτης στο δρόμο για τη σύνταξη» REAL NEWS 2/8

[18] «Ψάχνουν για καλούς… Σαμαράδες» Η ΑΥΓΗ 5/6

[19] «Πρώτη φορά αριστερά της αγοράς» ΤΑ ΝΕΑ 6/10

[20] «ΣΥΡΙΖΑ με τη διάσπαση» Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 23/7

Τα περισσότερο ευρηματικά πρωτοσέλιδα «χτυπήματα» για τη χρονιά ανήκουν στην «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ», ενώ τα αρτιότερα εικαστικά πρωτοσέλιδα στην ημερήσια εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

gamaxixi 2/2/2016

Ψεκασμένοι, όλη της χώρας, ενωθείτε...

Ψεκασμένοι, όλη της χώρας, ενωθείτε...
Στον πηγαιμό για Λάρσα, 15:40_24/12/2015, τρία λευκά αεριωθούμενα... όργωναν το γαλανό ουρανό του κάμπου... Ανήκει στα προαπαιτούμενα κι αυτό;

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

www.ektaktianagki@sinenesi.gr










Γιατί, όλα είναι θέμα σωστού timing

αλλά και κατάλληλου περιτυλίγματος!


«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης». Η αλήθεια είναι πικρή. Εδώ, όμως πρόκειται για αντιγραφή. Αντιγραφή, από τα ίδια πρωτοσέλιδα, όλως τυχαίως (!) των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Ελευθεροτυπία» της 17ης Οκτωβρίου, ακριβώς μια μέρα μετά τις εξαγγελθείσες προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού. Η δε «Ελευθεροτυπία» συνέχιζε: «Όλοι θα συμμετάσχουν, ο καθένας με τις δυνατότητές του».

Μια μέρα νωρίτερα οι πρωινές εφημερίδες μας προδιέθεταν με τα ακόλουθα πρωτοσέλιδα: «Τελεσίγραφο και επιτήρηση. Νέοι φόροι και Ασφαλιστικό» το «Βήμα», ενώ η «Καθημερινή» «Προσδοκία να μειωθεί το έλλειμμα κατά 10 δισ. το 2010». Αντίστοιχα, οι απογευματινές είχαν για τίτλο: «Σήμα κινδύνου- εκτροχιασμός» η «Ελευθεροτυπία», συμπληρώνοντας «Η κυβέρνηση περιγράφει τη δεινή κατάσταση που βρήκε στην οικονομία», «Μεγάλη απειλή για την κατάρρευση της οικονομίας» η «Αυριανή» και «Στο τραπέζι μέτρα SOS για το έλλειμμα» τα «Νέα», αναφέροντας «Έκτακτος φόρος στα κέρδη των επιχειρήσεων». Η «Αυγή» κυκλοφόρησε με τίτλο «Αθήνα καλεί Βρυξέλλες» συμπληρώνοντας ότι «με τις προγραμματικές δηλώσεις σήμερα ο πρωθυπουργός υιοθετεί την ατζέντα Αλμούνια». Tέλος, η εφημερίδα «Μακεδονία» είχε σαν υπέρτιτλο «Νέα επιδρομή στην τσέπη μας» αναφερόμενη στο νέο χαράτσι. Οι υπόλοιπες εφημερίδες ασχολήθηκαν με άλλα τρέχοντα ζητήματα και κατά κόρον με το σοβαρότερο... την διαδοχή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Χωρίς να απομακρυνόμαστε από το υποτυπώδες αυτό περίπτερο, αξίζει να αναφερθεί ιδιαίτερα ο τίτλος της εφημερίδας «Η Αυγή» της 17/10 που ήταν μάλλον ο χαρακτηριστικότερος όλων για την περίσταση: «Κρύβε λόγια...»

Κρύβε λόγια... λοιπόν αλλά πώς; Τώρα, που εξ αιτίας της κατάστασης έκτακτης ανάγκης βρεθήκαμε και σε κατάσταση έκτακτης ... συναίνεσης;

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δημοσιονομικό εκτροχιασμό χωρίς προηγούμενο» ανέφερε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων στις προγραμματικές του δηλώσεις.

Δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση... παραλάβαμε καμένη γη, γι’ αυτό σφίξτε το ζωνάρι... Μάλιστα. Πάλι καμένη γη το "τοπίο" στην οικονομία. Καμένη γη παρέλαβαν παλαιότερα οι προηγούμενοι από τους σημερινούς, κατά τα λεγόμενά τους και τώρα και εκείνοι ανταπέδωσαν με το ίδιο νόμισμα!

Αργότερα, το ίδιο; Και πότε θα ευφορήσει αυτό το «τοπίο»; Γιατί όλοι ξεχνούν ότι «αυτός ο τόπος είναι δικός τους και δικός μας;»

Οπότε, για να επανέλθει το δημοσιονομικό τραίνο στην τροχιά του και να μας οδηγήσει μακριά τι χρειάζεται; Εκτός από συναίνεση, δουλειά και εμάς όλους, χρειάζεται προπάντων την κινητήρια δύναμη, τα έσοδα. Και που θα αναβρεθούν αυτά εκτός από τις ήδη γνωστές πηγές τους, δηλαδή τον δανεισμό και εμένα;

Η χιλιοειπωμένη και ακόμα αναπάντητη ερώτηση στο που θα βρεθούν τα αναγκαία, ίσως να ξεχάστηκε, γατί τότε ήταν προεκλογική περίοδος και δεν δόθηκε η ανάλογη βαρύτητα. Τώρα, όμως που όλα έχουν αλλάξει, για πόσο θα παραμένει αναπάντητη;

Τώρα πια, έχουμε συμμετοχή των πολιτών στη σύγχρονη διακυβέρνηση, ενώ τότε είχαμε απλά... νέα διακυβέρνηση. Τώρα, ο πολίτης συμμετέχει στην διαδικασία της διαβούλευσης και το μόνο που χρειάζεται είναι τα τρία www και ένα νοικοκύρεμα! Τώρα, υπάρχει εξάλλου κοινωνική συναίνεση και ως εκ τούτου άλλο προφίλ. Υπάρχουν όμως και 160 κουκιά αντί 151! Έτσι, όλα έρχονται πιο ήπια και όχι όπως τότε, αναπάντεχα. Δεν θα παγώσουμε μονομιάς, όπως μάλλον ατυχώς εξαγγέλθηκε στην Θεσσαλονίκη. Τώρα, έρχονται όλα πιο μαλακά, γιατί είναι συντονισμένα, στο σωστό timing και με άλλο περιτύλιγμα! Και όπου περιτύλιγμα, το νέο, το καινοτόμο.

Έτσι, τώρα τουλάχιστον στην αρχή, διακρίναμε και εξαγγελίες εντυπωσιασμού. Αιτήσεις μέσω διαδικτύου για την κάλυψη θέσεων γενικών γραμματέων οργανισμών και υπουργείων! Μαζί και η απόσυρση του μεγάλου και γηρασμένου στόλου των κρατικών αυτοκινήτων.

23.000 αιτήσεις ηλεκτρονικά για 88 θέσεις, ενώ προς περιορισμό και απόσυρση οδηγούνται τα αυτοκίνητα του κρατικού στόλου, που αριθμεί 57.564, όπως γράφτηκε στον ημερήσιο τύπο.

Στην διευκόλυνση υποβολής λέμε ναι, αλλά ποιά η επιλογή και τα κριτήρια; Αρκεί μόνο η πρόσβαση στο διαδίκτυο; Ποιά τα τυπικά προσόντα για τις θέσεις αυτές και ποιο το κριτήριο της αξιολόγησης και από ποιόν φορέα εν τέλει; Η καινοτομία εδώ έγκειται στην αξιοκρατία ή στην ισονομία;

Καλά και άγια τα αντιρρυπογόνα, υβριδικά οχήματα, αυτά των μέχρι 1600 κυβικών εκατοστών αλλά μεταξύ ποιών και πώς θα επιλεγούν οι αναγκαίες αντικαταστάσεις; Πόσο θα χρεωθούν; Και τα παλιά, όσα θα αποσυρθούν, που θα οδηγηθούν; Θα σχηματίζονται ουρές στον ΟΔΔΥ;

Άρχισε η κριτική από τις πρώτες κιόλας μέρες; Χωρίς βεβαίως να μηδενίζονται όλες οι εξαγγελίες, γιατί σίγουρα υπήρχαν και θα υπάρξουν ορθές, χρήσιμες και με προοπτική, η απάντηση είναι μια... Όχι άλλος εντυπωσιασμός... όχι άλλα επικοινωνιακά τρικ... όχι άλλα καθρεφτάκια! Ουσία και έργα και για τα άλλα, απλά… delete!

Στην ουσία, ο ίδιος νεωτερισμός παρουσιάστηκε και από τα λεγόμενα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ξαφνική συναίνεση!

Μια συναίνεση για την τήρηση «...εποικοδομητικής αντιπολιτευτικής στάσης ακόμη και στις δυσάρεστες αποφάσεις, όταν είναι όμως στην σωστή κατεύθυνση!» και που ξάφνιασε όλους, όπως και εκείνο τα «πάγωμα» όταν εξαγγέλθηκε. Άραγε, πως ζυγίζεται αυτή η σωστή κατεύθυνση; Και αν ζυγίζεται, τον τρόπο αυτό γιατί δεν το κρατάγατε στα χέρια σας και το εκχωρείτε; Οποία ανωτερότης! Και αυτή η ανωτερότητα που οδηγεί άραγε, τη στιγμή που η βάση ψάχνει τον κατάλληλο και τον ιδανικότερο για να την βγάλει από την κρίση;

Από την επανίδρυση του κράτους στην επανίδρυση του κόμματος!

Εκεί έξω, η συμπόρευση είναι μάλλον η σωστή κατεύθυνση, όμως μέσα; Συμπόρευση έξω, αντίπραξη μέσα! Αντίπραξη, γιατί μέσα, το κύριο ζητούμενο είναι ο επόμενος και ο τρόπος που θα γίνει... επόμενος. Μέσα ασχολούνται αποκλειστικά με το πώς και όχι με το πρέπει και στο όνομα της βάσης!

Γι’ αυτό, πριν η βάση ασχοληθεί και εκείνη με την συναίνεση ας ασχοληθεί καλύτερα με τα τρία ντάμπλιγιου!

Αλήθεια, πόσο δεσμευτική για τον επόμενο θα είναι η σημερινή συναίνεση; Αργότερα σίγουρα θα χρειαστεί αντίθεση, ίσως και εναντίωση και πολύ αργότερα και πόλωση. Εκείνο, όμως που δεν πρέπει κάποιοι να ξεχνάνε είναι ότι έξω από το μαντρί παραμονεύουν ακόμα λύκοι!

gamaxixi 20-10-09
read more "www.ektaktianagki@sinenesi.gr"

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!



«Εν οίδα,
ότι ουδέν οίδα (;)»


Ασκήσαμε το μισό συνταγματικό μας δικαίωμα – το εκλέγειν- αυτό που κατέχουμε, γιατί για το άλλο μισό - το εκλέγεσθαι- δεν το κατέχουμε και επιστρέψαμε.
Από τις κάλπες στην καθημερινότητα. Καλή επιστροφή λοιπόν στην καθημερινότητά μας, που άλλαξε χρώμα και από γαλάζια έγινε καταπράσινη... Καταπράσινη, όχι από το 6Χ6 του βάζελου και την ελπίδα για πρωτάθλημα – τι καημός και αυτός - αλλά από το 10 και κάτι της διαφοράς.
Ούτε που η διακαναλική να το πίστευε! Πίστευε και ερεύνα... Αντίθετα, πίστευε και μη ερεύνα, αφορά τους "μαστεράτους" επικοινωνιολόγους, πολιτευόμενους ή μη της ηττηθείσας παράταξης. Τους αφορά, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για τις συνθήκες που έφεραν το αποτέλεσμα αυτό. Δεν άκουγαν, δεν έβλεπαν, δεν μίλαγαν;
Και εκείνοι, όσοι τους αφορούσε και αυτοί δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν και δεν μίλαγαν;
Ή μήπως και δεν ακούγονταν η βάση και η φωνή του πολίτη έφτανε αδύναμη από την μουντή και σκληρή καθημερινότητα; Οι λοιποί, οι παρά τω πρωθυπουργώ, κατέχοντες πολιτική σύνθεση και ανάλυση, δεν κατέγραφαν τέτοιου είδους ευρήματα;
Ίσως για αυτό και το αντίπαλο... δέος δεν θέλησε να έχει ομάδα συναπόφασης, που θα τον περιόριζε στις όποιες στοχεύσεις του και στόχευε κατά μόνας και όπως φαίνεται σε στενό φιλικό κύκλο. Σκηνές από ταινία προσεχώς ή απλώς τα αυτονόητα; Θα... δείξει!
Την πορεία για την πράσινη ανάδειξη μέχρι και την μεγαλειώδη επικράτηση δεν την αντελήφθησαν καθόλου; Τόσο πολύ ήταν απασχολημένοι στο έργο τους και τις όποιες ασχολίες τους; Και στο ξεκίνημα ήταν όλα τόσο ρόδινα με το χαλί στρωμένο και φτάσαμε εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε... στο μπάχαλο! Εκεί, που ορίστηκε λίγο πριν την έξοδο για τις κάλπες αύξηση στα διόδια!!!

Είναι σαφές, ότι η μέχρι πρότινος κυβερνητική παράταξη είχε αποτύχει στο επικοινωνιακό επίπεδο – το άλλοτε γερό χαρτί της - και αυτό ήταν ορατό. Ίσως και γιατί δίκαια για μερικούς ή άδικα για άλλους άρχισε και συνεχίστηκε η αποψίλωση διακριτών στελεχών της ηγετικής και συμβουλευτικής ομάδας.
Ο κύκλος της χαμένης επικοινωνίας στένευε ασφυκτικά. Η αποδυνάμωση έφτασε στην αποστέρηση του να μπορώ να περάσω έστω και κάποια εποικοδομητικά μέτρα, θέσεις ή τομές. Μερικά δύσκολα περνούσαν, άλλα δεν φιλτράρονταν ορθά και κάποια άλλα δεν απευθύνθηκαν ποτέ με κατάλληλα μέσα και τρόπους ή παρέμειναν στα συρτάρια.
Και εν τέλει, ποια κυβερνητική παράταξη με έργο μεγάλο, μέτριο ή μηδαμινό να επιθυμεί να ελπίζει σε επανεκλογή της πηγαίνοντας πρόωρα στις κάλπες με μιάμιση εφημερίδα στο πλάι της και με μισό τηλεοπτικό κανάλι; Με τα οχτάστηλα πρώην ανταγωνίστριας εφημερίδας από το πρόσφατο παρελθόν και με όποια παράθυρα των οχτώ ή μήπως με τις μηδαμινές προεκλογικές παροχές και με τα εν γένει «παγώματα»;
Και αν δεχτούμε ότι ακολουθήθηκε το αξίωμα «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μίλησα» οι συν αυτώ, δεν αντελήφθησαν... πως έστρωναν το χαλί της διαδοχής; Δεν το πατούσαν και οι ίδιοι; Και αφού το έστρωσαν, άνοιξαν και την πόρτα μην τύχει και τους πούνε και αφιλόξενους... «Παρακαλώ, περάστε και ... τα σκυλιά δεμένα!»Ίσως, γιατί δεν μπορούσαν διαφορετικά, αφού η φθορά... τους χτύπαγε την πόρτα!
Οι χειραγωγοί και οι δημοσκόποι έπραξαν το έργο τους και το γνωστικό τους αντικείμενο. Το ίδιο έκανε συνειδητά και ο λαός στο παραβάν. Τώρα, μην τρελαίνεστε... Νωρίτερα, έπρεπε! Δεν έπεσε κεραμίδα... Ας μην γελιόμαστε!
Τώρα, τα φώτα χαμήλωσαν, η αυλαία έπεσε και η παράσταση τελείωσε. Μπροστά στο σανίδι υποκλινόμαστε, ευχαριστούμε και αποχωρούμε. Πίσω από την κουρτίνα και μέσα στις κουΐντες παίζεται άλλο έργο... ένα έργο όμως που θέλει νέο πρωταγωνιστή! Πρωταγωνιστή, που να είναι καλός στο ρόλο του, να έχει λόγο και αντίλογο, να έχει βαρύτητα μα και να έχει και όνομα... γιατί το όνομα πουλάει. Αν είναι και από τζάκι, ακόμα καλύτερα!
Αυτά τα είχε και ο προηγούμενος πρωταγωνιστής και μάλλον στο έπακρον... μα δεν έφτανε αυτό και οι συμπρωταγωνιστές έπρεπε... και όλος ο θίασος έπρεπε να είχε τα ίδια προσόντα! Μα περισσότερο κάποιοι όφειλαν να είχαν μάτια ανοιχτά και αυτιά, μαζί και ανοιχτό μυαλό και να επικοινωνούσαν με το κοινό!
Γιατί, άραγε, φαντάζει η κυβερνητική διαδοχή πιο εύκολη και πιο ήπια από την αντίστοιχη την κομματική; Πόσο μελάνι θα χυθεί στα ... αποκλειστικά οχτάστηλα και πόσα παράθυρα μονομιάς θα ανοίξουν; Κάποιοι κι όλας τρίβουν τα χέρια τους...
Και αν αυτό απλά φαντάζει, αυτό που λένε κάποιοι για... την ετικέτα, που είχε και ημερομηνία λήξης, πως φαντάζει;
Πολλά τα ερωτήματα, χωρίς όμως να μειώνουν την οργάνωση και την ετοιμότητα του νικητή και σίγουρα δεν μπορούν να απαντηθούν τώρα, αλλά αργότερα, τότε που τη σκυτάλη θα πάρει η γραφίδα της ιστορίας. Ο χρόνος θα δείξει...
«Πάμε», γράφαμε από εδώ, λίγο πριν τις κάλπες και συμπληρώναμε «... όχι, όμως, σαν άλλοτε!» Αυτή είναι ακριβώς η ανάγκη και η επιθυμία όλων. Άλλωστε, άλλες οι τότε συγκυρίες, οι ανάγκες, άλλες και οι προοπτικές.


gamaxixi 10-10-09
read more "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!"

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ... No3


Εμείς θα δείξουμε τι θα βγάλει η κάλπη...
για αυτό... καλό βόλι!


Μπορεί να μας έπεισαν οι πολιτικοί αρχηγοί, που ακούσαμε μόνο υποσχέσεις και οχι δεσμεύσεις... και πόσο;
Μπορεί να μας έπεισαν οι χειραγωγοί και οι δημοσκόποι... και πόσο;
Αυτοί έπραξαν το όποιο χρέος τους... τώρα είναι η σειρά μας να πράξουμε το δικό μας!

Καλή και συνειδητή ψήφος σε όλους!
read more "ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ... No3"

THE GAME IS OVER OR NOT ? CAPITAL CONTROL OR MIND CONTROL?

THE GAME IS OVER OR NOT ?   CAPITAL CONTROL OR MIND CONTROL?
"Αδύνατον τ' αληθές λαθείν" (Αδύνατο να κρυφτεί η αλήθεια, Μένανδρος).

(4/4) Περί συνέχειας το ανάγνωσμα....

(4/4) Περί συνέχειας το ανάγνωσμα....

(6/2) Συνεκτίμηση; Επανεκτίμηση; Επανεξέταση; Αναδίπλωση; Ανακολουθία; Αντίφαση; Κυβίστηση;...

(6/2) Συνεκτίμηση; Επανεκτίμηση; Επανεξέταση; Αναδίπλωση; Ανακολουθία; Αντίφαση; Κυβίστηση;...
..."Πιάσε ένα Μπαμπινιώτη, γρήγορα"

(28/10) «Έλληνες σηκώστε ψηλά το κεφάλι» Μια φωνή από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό...

(28/10) «Έλληνες σηκώστε ψηλά το κεφάλι» Μια φωνή από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό...
... του πιλότου του F-16 κατά την επίδειξη αεροσκαφών της Π.Α. μετά την παρέλαση της επετείου του "ΟΧΙ" στη Θεσσαλονίκη... Ό, τι πιο σημαντικό να κρατάμε...έξω από τα κάγκελα που μας περιβάλλουν... foto:haf.gr/el/demoteam

(26/9) Έρχεται η τρόικα που θα έφευγε... Τα μνημόνια;

(26/9) Έρχεται η τρόικα που θα έφευγε... Τα μνημόνια;
Προ των πυλών η πρώτη από τις δύο αξιολογήσεις. Οπότε ως προς τι το Παρίσι;

Επιστρέψαμε... στα προαπαιτούμενα...

Επιστρέψαμε... στα προαπαιτούμενα...
Επιστρέψαμε και μας περίμεναν χαλί οι λογαριασμοί να πατήσουμε, μαζί οι απαιτήσεις και όλα τα προαπαιτούμενά τους... αλλά φορτώσαμε μπαταρίες. Όχι τσέπες! gamaxixi 24/8

(26/6) Κοινό μέτωπο για τη ΔΕΗ και ..."Which side are you on boys?"

(26/6) Κοινό μέτωπο για τη ΔΕΗ και ..."Which side are you on boys?"
Σε ποιους αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εύκολα μπορεί να απαντηθεί. Δύσκολα, όμως, μπορεί να απαντηθεί από τους ερωτώμενους!!! gamaxixi / foto:eurokinissi

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...

(3/4) Βγήκαμε στις Αγορές... και δεν είναι Πρωταπριλιάτικο!

(3/4) Βγήκαμε στις Αγορές... και δεν είναι Πρωταπριλιάτικο!
Αλλά πώς να βγεις στις Αγορές, με μυαλά που φορολογούν κοτέτσια, πηγάδια και ακίνητα αυτοκίνητα και όταν οι λαϊκές αναστενάζουν τ’ απομεσήμερα, στα μαζέματά τους και στα απομεινάρια τους; Ας βελτιώσουμε όλοι μαζί αυτήν την άσχημη εικόνα και κοινωνική απαξία μαζί με την ανεργία και ας πάμε μετά στις Αγορές. gamaxixi foto: www.dimokratianews.gr

Σα θα βγούμε στις αγορές...

Σα θα βγούμε στις αγορές...

Καλό μήνα... και καλή μας ψυχική εκτόνωση!

Καλό μήνα... και καλή μας ψυχική εκτόνωση!

(15/12) Επίσκεψη Νταβούτογλου... Τότε και τώρα!!!

(15/12) Επίσκεψη Νταβούτογλου... Τότε και τώρα!!!
Από την επίσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών (13/12), η agenda έγινε γνωστή, ο λόγος αλλαγής του πίνακα του Β.Χατζή με το θρυλικό "Αβέρωφ", όμως όχι! Γιατί; foto:onalert.gr

Success story χωρίς κοινωνικό access δεν γίνεται... ούτε και με μαύρο, όσα αυγά και αν σπάσεις...

Success story χωρίς κοινωνικό access δεν γίνεται... ούτε και με μαύρο, όσα αυγά και αν σπάσεις...
Μπορεί να μην γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά...αλλά το θέμα είναι πως να τη σερβίρεις! foto:gamaxixi 16/06

Το μαρτύριο τη σταγόνας... η κάθε δόση!

Το μαρτύριο τη σταγόνας... η κάθε δόση!
Αγώνας για τις δόσεις, άπιαστοι στόχοι, πιέσεις και μετά μπόλικα ΕΥΓΕ... και όμως, αντέχουμε... όσο αντέχει η αξιοπρέπειά μας και η γιαγιά! Άσε που ξαφνικά αγάπησα την πεθερά και το μαξιλάρι της... foto:gamaxixi

Δημοφιλείς αναρτήσεις μ' ένα κλικ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις μ' ένα κλικ...

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Αρχειοθήκη Ιστολογίου