Ceep calm & enjoy the Blog

Using... & NOT loosing your mind!

Using... & NOT loosing your mind!
Αφήνουμε τη βόλεψη και τον αυτοεγκλεισμό στο μικρό μας περίγυρο, εγκαταλείπουμε την όποια μοιρολατρική παραίτηση από την προοπτική, προσθέτοντας τα ρήματα ελπίζω και επιδιώκω και διαγράφοντας την όποια αδράνεια. Μαζί, κλείνουμε και την ΤV και βάζουμε συναίσθημα, ευθύνη και μπόλικη σκέψη!

(2/1/2016) Τα καλύτερα πρωτοσέλιδα της χρονιάς που έφυγε...

(2/1/2016) Τα καλύτερα πρωτοσέλιδα της χρονιάς που έφυγε...
Η κατάταξη των καλύτερων πρωτοσέλιδων «χτυπημάτων» ανά μήνα, κριτήριο έχει να αναδείξει τα πιο ευρηματικά και ευφυέστερα πρωτοσέλιδα οχτάστηλα «χτυπήματα» από τον ημερήσιο και εβδομαδιαίο Τύπο. Δεν συμπεριλαμβάνονται στην καταγραφή αυτή εφημερίδες που τα πρωτοσέλιδα «χτυπήματά» τους δεν είναι ευρηματικά ή «πιασάρικα» αλλά και οι αθλητικές. Ο οικονομικός Τύπος και κάποιες εφημερίδες με στερεότυπο πολιτικό λόγο ανήκουν στην κατηγορία αυτή.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2015

[01] «Οι πένες νικούν τις σφαίρες» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 8/1

[02] «Παράδοση μετά… (Φ)όρων» Η ΑΠΟΨΗ 11/7

[03] «Δούρειος Τύπος» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 7/12

[04] «Η Εφορία αντεπιτίθεται» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 12/10

[05] «Μεταξύ capital και ΣΥΡΙΖΑ control» ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 14/6

[06] «Είμαστε δύο, είμαστε τρείς… είμαστε εκατόν πενήντα τρείς» ΤΑ ΝΕΑ 20/11

[07] «Το λιμάνι θα σαλπάρει» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 13/10

[08] «Δραπετσώνα μπίτς» ΤΑ ΝΕΑ 3/11

[09] «Σύρριζα στη ρήξη» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 17/7

[10] «Κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα» ΠΡΙΝ 25/12

[11] «Γκολ αυτοί, σέντρα εμείς» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 18/12

[12] «Ορατότης μηδέν» ΤΑ ΝΕΑ 19/3

[13] «…Οι ουρανοί είναι δικοί μας» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 15/12

[14] «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 17/11

[15] «(Υδρογον)άθρακες ο θησαυρός» ΤΑ ΝΕΑ 9/4

[16] «Δύο πόρτες έχει η Ζωή» Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 8/8

[17] «Εφιάλτης στο δρόμο για τη σύνταξη» REAL NEWS 2/8

[18] «Ψάχνουν για καλούς… Σαμαράδες» Η ΑΥΓΗ 5/6

[19] «Πρώτη φορά αριστερά της αγοράς» ΤΑ ΝΕΑ 6/10

[20] «ΣΥΡΙΖΑ με τη διάσπαση» Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 23/7

Τα περισσότερο ευρηματικά πρωτοσέλιδα «χτυπήματα» για τη χρονιά ανήκουν στην «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ», ενώ τα αρτιότερα εικαστικά πρωτοσέλιδα στην ημερήσια εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

gamaxixi 2/2/2016

Ψεκασμένοι, όλη της χώρας, ενωθείτε...

Ψεκασμένοι, όλη της χώρας, ενωθείτε...
Στον πηγαιμό για Λάρσα, 15:40_24/12/2015, τρία λευκά αεριωθούμενα... όργωναν το γαλανό ουρανό του κάμπου... Ανήκει στα προαπαιτούμενα κι αυτό;

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΤΩΡΑ!
Οι "σιωπηλοί" ανά τον κόσμο αγγελιαφόροι aναμένουν!



Θαυμασμός, υπερηφάνεια και ανάταση, όσα νιώσαμε έστω και στιγμιαία, αλλά και όσο διαρκούσε η περιήγηση στα "μάρμαρα" κατά τα εγκαίνια...

Θαυμασμός, υπερηφάνεια και ανάταση, που πρέπει μόνιμα να μας διακατέχουν!
Η δική μας χειρονομία έγινε, έστω και με το...γάντι!
Αναμένουμε τη δική τους, για τον επαναπατρισμό και την επανένωσή τους...Τώρα που στέρεψαν τα επιχειρήματα...
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΤΩΡΑ!
Ακόμα και αν για τους Εγγλέζους το κτίριο μοιάζει, όπως γράφουν με γκαράζ. Μόνο, που αυτό το "γκαράζ" είναι μοναδικό... Ο,τι επιδιορθώνεται παίρνει τη θέση του και μένει μέσα... δεν ξαναβγαίνει!


Επαναπατρισμός και επανένωση, Why not?
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΣΟ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ!

foto: www.kathimerini.gr


gamaxixi 25/06/09


read more "ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ"

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ:

Το πήρατε το μήνυμα;

«Την εντατικοποίηση των προσπαθειών όλων των υπουργών και των υφυπουργών, με στόχο τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, μιλώντας στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. «Επιλογή και απόφασή μας είναι να αλλάξουμε ό,τι πικραίνει και ό,τι απογοητεύει τους πολίτες», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «πήραμε μια αυστηρή προειδοποίηση, ένα ηχηρό μήνυμα. Μπορούμε, όμως, να ανταποκριθούμε. Είναι υποχρέωσή μας. Η υπευθυνότητα είναι αδιαπραγμάτευτη επιλογή μας».

Αυτά άκουσα στις ειδήσεις και αφού τα εμπέδωσα αποφάσισα να γράψω ένα γράμμα με τις απογοητεύσεις μου της καθημερινότητας και τα θέλω μου, αφού μου το ζητάνε τόσο εύλογα! Άσε, που πιο πέρα καραδοκεί ο άλλος για νέο συμβόλαιο με το λαό και λέει ότι έχει και τα λεφτά... οπότε όποιος προλάβει! Την εποχή της προσφοράς και ζήτησης δεν βιώνουμε άλλωστε; Μήπως και που πήγα παραλία ήξεραν ότι ήμουν εγώ; Κι εγώ τι κέρδισα; Δυο ώρες έχασα στην επιστροφή κολλημένος στα διόδια, με τη γκρίνια της συμβίας μου και το κλάμα της μικρής...
ΩΡΑΙΑ! Λοιπόν, το μήνυμα το πήρατε και ήταν ηχηρό. Ηχηρότερες όμως είναι και υποχρεώσεις σας απέναντι σε μένα, τον πικραμένο πολίτη!
Για αρχή, θέλω αύξηση αποδοχών και κλειστό συμβόλαιο, όπως ο Ρονάλντο. Κι αυτός μια ζωή πικραμένος και ξινός φαίνεται... και κάνει παρέα με την Πάρις Χίλτον και εγώ μονάχα απ’ έξω γνωρίζω το Χίλτον! Άσε που η υπηρεσία μου με κρίνει αναντικατάστατο.
Θέλω σύνταξη στα εξήντα και βεβαιωμένο εφ’ άπαξ, για να τα χαρώ και να μην τα σπαταλήσω σε γιατρούς και φάρμακα!
Αυτά για μετά! Για τώρα... τα απλά και καθημερινά:
Θέλω δεκαήμερο χλιδάτων διακοπών μαζί και baby sitter, για τις ώρες περισυλλογής και για να ξεφύγω από τα προβλήματα της ύφεσης και της οικονομικής εγκράτειας.
Θέλω touch screen κινητό μουράτο της υπηρεσίας, γιατί εδώ στο δημόσιο, τα χέρια μου όλη μέρα είναι απασχολημένα! Παράγουμε έργο εμείς!
Θέλω συμβούλια και έξοδα παραστάσεων, μιας και οι υποχρεώσεις της ασκούμενης... μεγαλώνουν!
Θέλω θηρίο με χιλιάδες κυβικά και όσο ψηλότερο καλύτερα, να τους βλέπω αφ΄ υψηλού και επιτέλους να με υπολογίζουν!
Θέλω να απαγορεύεται στην πεθερά μου, όχι μόνο να μας επισκέπτεται καθημερινά αλλά και να με εξουσιάζει!
Θέλω γήπεδο στο Βοτανικό, τώρα! Με άνετο πάρκινγκ και εμπορικό για να ...παρκάρω γυναίκα και παιδί, όσο ξεφωνίζω δυο ημίχρονα τα κοράκια στην Αρένα!
Θέλω παίκτες και ομάδα, θέλω και πρωτάθλημα αντάμα!
Θέλω τη φραπεδιά μου με τέσσερα παγάκια και λεπτό καλαμάκι και ελάτε να πάρετε συνημμένη και τη ψήφο μου!

Ζητάω πολλά; Απλά, πικραμένος με την καθημερινότητα είμαι και θέλω να την αλλάξω στο καλύτερο. Και προσέξτε... Οι επόμενες εκλογές δεν θα γίνουν καλοκαίρι και δεν θα ‘μαστε παραλία. Εδώ θα ‘μαστε και σίγουρα θα ασκήσουμε το δικαίωμά μας!

Εγώ, ο σύμμαχός σας!

gamaxixi 21-06-09
read more "ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ:"

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Είμαστε στα πιτς

Λόγω τεχνικών προβλημάτων νέες αναρτήσεις στο blog στις 21/06/09.
read more "Είμαστε στα πιτς"

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ [1 με 7-6] ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ & ΑΣΤΕΙΟΥ

¨Νενικήκαμεν" κάποιοι ανέκραξαν
κι εγώ... "Dum spiro spero"


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΜΑ ΟΣΟ ΖΩ, ΕΛΠΙΖΩ! Και αντί άλλης εισαγωγής αρχίζω με τον επίλογο προηγούμενης ανάρτησής μου... «Δεν πειράζει... στα exit polls θα πω τη θέση μου... αυτή που δεν μου πάει να ψηφίσω!» Μάλλον, αυτό σαν απλή επεξήγηση στα ... όποια στατιστικά λάθη των exit polls. Ας είναι... Στο μέλλον επιφυλακτικότεροι!

Πάει, λοιπόν και η προεκλογική περίοδος και απ' οτι φαίνεται θα είναι και μια μακρά... προεκλογική!

Το πολιτικό σκηνικό επί της ουσίας δεν ξεκαθάρισε, άλλωστε για κάποιους δεν ήταν αυτό το διακύβευμα (= αυτό που επιδιώκει να κερδίσει κανείς, διακινδυνεύοντας να υποστεί κάτι – Μπαμπινιώτης), αλλά αντιθέτως μάλλον μπλέχτηκε περισσότερο και με τις ατέρμονες και αντικρουόμενες αναλύσεις και τοποθετήσεις.

Το βέβαιο είναι ότι αναμένονται εξελίξεις, ανακατατάξεις και ίσως είναι επιβεβλημένες άμεσες αναθεωρήσεις αλλά και ανασυγκροτήσεις γενικότερα. Ελα όμως που όλοι προβληματίζονται όχι για το κόμμα τους και τις θέσεις τους αλλά για το τι πρέπει να κάνει ο άλλος... Να το πρώτο βήμα! Κάποια Μ.Μ.Ε. ήδη «δείχνουν» την Ιφιγένεια, ενώ πολυκατοικία και θυρωρός αναμένουν το κουδούνι. Το ίδιο παραπέρα και παραδίπλα.

Για τα αποτελέσματα και τις τάσεις στην Ευρώπη, άλλη ώρα... τώρα προέχουν οι ζυμώσεις!

Οι κάλπες μαζεύτηκαν έως ότου ξαναστηθούν, ενώ έμειναν μονάχα τα στρωμένα στρογγυλά τραπέζια και τα ορθάνοικτα παράθυρα περιμένοντας τους αναλυτές. Ποσοστά, αναγωγές και αναλύσεις, όλα με απλούς αριθμούς που τους βλέπει ο καθείς, όπως και άπό όποια σκοπιά θέλει, λες και θαυμάζει πίνακα ζωγραφικής!


ΝΙΚΗΤΕΣ ήταν πολλοί και κάποιοι ήδη το γνώριζαν, ηττημένοι λίγοι, ΧΑΜΕΝΕΣ όμως έμειναν, οι ώρες μας στις αναλύσεις δημοσκόπων και πολιτικών το βράδυ των αποτελεσμάτων, για να δικαιολογήσουν δυσαρέσκεια, απαξία και τάσεις που δεν μέτρησαν, αφού δεν έβλεπαν και δεν διάβαζαν τόσο καιρό... Ήταν χαμένοι στους αλγόριθμους στα, γραφήματα και στις παραστάσεις νίκης. Τα χάσαμε τα ποσοστά, πατριώτη!

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ... Αυτό, που δεν μπορεί να φωνάξουν οι δημοσκόποι με τα λάθος απαντημένα ερωτηματολόγιά τους στα exit polls. Στις επόμενες εκλογές με εγκράτεια στους αριθμούς και με προσοχή στις τάσεις... Όχι άλλες ερωτήσεις παγίδες και περισσότερο κατανοητές για να τις καταλαβαίνουν όλοι για να απαντούν. Και αυτές τις υποθετικές ερωτήσεις, ας τις αφήσουμε κατά μέρος. Ας μάθουμε πρώτα τα είδη του υποθετικού λόγου...

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ... Λένε αντιθέτως και ορθά κάποια κόμματα και παρατάξεις, αλλά το ίδιο απαγγέλλουν αλλά σε άλλο τόνο και όσοι δεν θέλουν να αποδεχθούν την όποια ήττα. Όμως, αυτός που δικαιούται να το λέει δυνατά είναι περισσότερο ο ΚΑΝΕΝΑΣ με την ΑΠΟΧΗ του!

Οι ευρωεκλογές αυτές αν και έγιναν με άρωμα Ευρώπης, δείχνουν και ορίζουν την επόμενη εθνική αναμέτρηση... Την απαξίωση και την αποχή όμως, ποιος τις ορίζει και τι χρώμα έχουν;

Ψήφισαν, όσοι ψήφισαν για την Ευρώπη και αποφάσισαν, όσοι αποφάσισαν για την Ελλάδα. Μένει μονάχα να δούμε και οι άλλοι, οι... παράλιοι τι θα αποφασίσουν όταν έλθει η ώρα. Και είναι και άλλοι τόσοι... οπότε, όποια συμπεράσματα ας βγουν με σύνεση και τα επιτελεία ας κρατήσουν και κανένα κρατούμενο! Ποτέ δεν ξέρεις...

«Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;», «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε;» Αναπάντητα μάλλον μένουνε τα ερωτήματα, γιατί ίσως από τον ντόρο με τις μίζες και τα σκάνδαλα δεν ακούσανε μάλλον όλοι τους τη φωνή του ΚΑΝΕΝΑ! «Υπευθυνότητα και αξιοπιστία», αλλά ο σύμμαχος ήταν ...παραλία!

Αδιέξοδα στην πολιτική δεν υπάρχουν και από εδώ σίγουρα δεν ασκείται πολιτική, ούτε και πραγματεύεται πολιτική ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος. Απλά αυτό καταγράφεται. Και επί του εκλογικού αποτελέσματος, οι δεξαμενές κάνανε πάλι τη δουλειά τους! Όπως, καλά έκαναν τη δουλειά τους και τα media, όσα πλάσαραν το νέο πολιτικό «μόρφωμα», όπως και το αποκάλεσαν στα πάνελ το βράδυ των αποτελεσμάτων. Ένα «μόρφωμα» που οικειοποιήθηκε την οικολογική συνείδηση... και πριν "αλέκτορα φωνήσαι"... στο πάνελ φάνηκε άλλο πρόσωπο με αρκετή δόση κακοήθειας για...αντιπάλους με το ίδιο πρόθεμα, όπως όλοι είδαμε εκείνο το βράδυ των αποτελεσμάτων στο Μεγάλο κανάλι, αλλά και που αναλύουν διάφορα blogs και έντυπα. Unfair ή mea culpa, που λένε και οι πολιτικοί! Μένει να διαψευστούμε.

Με την ευκαιρία, το υπέροχο ντοκιμαντέρ «home» πόσοι το είδαν άραγε στο ΣΚΑΙ το βράδυ της Παρασκευής; Μήπως εκεί ανακάλυψαν τις εκατοντάδες ελληνικές λέξεις και τις άλλες τόσες ρίζες στην εκφώνηση; Και μιας και αναφέραμε το ΣΚΑΙ και παίρνοντας σαν μέτρο σύγκρισης την οικολογική συνείδηση που αναδεικνύεται από το κανάλι, πόσες δεντροφυτεύσεις ή άλλες πρωτοβουλίες οι ίδιοι ανέλαβαν ή και προώθησαν; Εκτός και εάν δεν γνωρίζουμε γιατί δεν είχαν την ανάλογη δημοσιότητα!

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ... Βροντοφωνάζει και η πολιτική ευθύνη, που εξήλθε για ακόμα μια φορά αλώβητη και αμόλυντη! Άραγε στα νέα ελληνικά ποιος είναι ο ορισμός της πολιτικής ευθύνης και πώς μεταφράζεται το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη»; Ο ευρών αμοιφθείσεται!

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ... Μπορεί να βροντοφωνάζει και η μεγάλη πολυεθνική για την εδώ και τόσο καιρό πραγματικά ανέξοδη, πολύμορφη και πολυποίκιλη διαφήμισή της. Άλλωστε και η αρνητική διαφήμιση, διαφήμιση παραμένει και καραμέλα! Το ίδιο με όλη τη δύναμη της φωνής της φωνάζει και η ΑΠΟΧΗ. Κι όμως, δεν είναι αδικία το πρώτο κόμμα να μην βγάζει έστω κι ένα ευρωβουλευτή;

Τέλος πάντων και... Vae victis (= ουαί τοις ηττημένοις)!

gamaxixi 08/06/09


read more "Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ [1 με 7-6] ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ & ΑΣΤΕΙΟΥ"

THE GAME IS OVER OR NOT ? CAPITAL CONTROL OR MIND CONTROL?

THE GAME IS OVER OR NOT ?   CAPITAL CONTROL OR MIND CONTROL?
"Αδύνατον τ' αληθές λαθείν" (Αδύνατο να κρυφτεί η αλήθεια, Μένανδρος).

(4/4) Περί συνέχειας το ανάγνωσμα....

(4/4) Περί συνέχειας το ανάγνωσμα....

(6/2) Συνεκτίμηση; Επανεκτίμηση; Επανεξέταση; Αναδίπλωση; Ανακολουθία; Αντίφαση; Κυβίστηση;...

(6/2) Συνεκτίμηση; Επανεκτίμηση; Επανεξέταση; Αναδίπλωση; Ανακολουθία; Αντίφαση; Κυβίστηση;...
..."Πιάσε ένα Μπαμπινιώτη, γρήγορα"

(28/10) «Έλληνες σηκώστε ψηλά το κεφάλι» Μια φωνή από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό...

(28/10) «Έλληνες σηκώστε ψηλά το κεφάλι» Μια φωνή από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό...
... του πιλότου του F-16 κατά την επίδειξη αεροσκαφών της Π.Α. μετά την παρέλαση της επετείου του "ΟΧΙ" στη Θεσσαλονίκη... Ό, τι πιο σημαντικό να κρατάμε...έξω από τα κάγκελα που μας περιβάλλουν... foto:haf.gr/el/demoteam

(26/9) Έρχεται η τρόικα που θα έφευγε... Τα μνημόνια;

(26/9) Έρχεται η τρόικα που θα έφευγε... Τα μνημόνια;
Προ των πυλών η πρώτη από τις δύο αξιολογήσεις. Οπότε ως προς τι το Παρίσι;

Επιστρέψαμε... στα προαπαιτούμενα...

Επιστρέψαμε... στα προαπαιτούμενα...
Επιστρέψαμε και μας περίμεναν χαλί οι λογαριασμοί να πατήσουμε, μαζί οι απαιτήσεις και όλα τα προαπαιτούμενά τους... αλλά φορτώσαμε μπαταρίες. Όχι τσέπες! gamaxixi 24/8

(26/6) Κοινό μέτωπο για τη ΔΕΗ και ..."Which side are you on boys?"

(26/6) Κοινό μέτωπο για τη ΔΕΗ και ..."Which side are you on boys?"
Σε ποιους αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εύκολα μπορεί να απαντηθεί. Δύσκολα, όμως, μπορεί να απαντηθεί από τους ερωτώμενους!!! gamaxixi / foto:eurokinissi

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...

(3/4) Βγήκαμε στις Αγορές... και δεν είναι Πρωταπριλιάτικο!

(3/4) Βγήκαμε στις Αγορές... και δεν είναι Πρωταπριλιάτικο!
Αλλά πώς να βγεις στις Αγορές, με μυαλά που φορολογούν κοτέτσια, πηγάδια και ακίνητα αυτοκίνητα και όταν οι λαϊκές αναστενάζουν τ’ απομεσήμερα, στα μαζέματά τους και στα απομεινάρια τους; Ας βελτιώσουμε όλοι μαζί αυτήν την άσχημη εικόνα και κοινωνική απαξία μαζί με την ανεργία και ας πάμε μετά στις Αγορές. gamaxixi foto: www.dimokratianews.gr

Σα θα βγούμε στις αγορές...

Σα θα βγούμε στις αγορές...

Καλό μήνα... και καλή μας ψυχική εκτόνωση!

Καλό μήνα... και καλή μας ψυχική εκτόνωση!

(15/12) Επίσκεψη Νταβούτογλου... Τότε και τώρα!!!

(15/12) Επίσκεψη Νταβούτογλου... Τότε και τώρα!!!
Από την επίσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών (13/12), η agenda έγινε γνωστή, ο λόγος αλλαγής του πίνακα του Β.Χατζή με το θρυλικό "Αβέρωφ", όμως όχι! Γιατί; foto:onalert.gr

Success story χωρίς κοινωνικό access δεν γίνεται... ούτε και με μαύρο, όσα αυγά και αν σπάσεις...

Success story χωρίς κοινωνικό access δεν γίνεται... ούτε και με μαύρο, όσα αυγά και αν σπάσεις...
Μπορεί να μην γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά...αλλά το θέμα είναι πως να τη σερβίρεις! foto:gamaxixi 16/06

Το μαρτύριο τη σταγόνας... η κάθε δόση!

Το μαρτύριο τη σταγόνας... η κάθε δόση!
Αγώνας για τις δόσεις, άπιαστοι στόχοι, πιέσεις και μετά μπόλικα ΕΥΓΕ... και όμως, αντέχουμε... όσο αντέχει η αξιοπρέπειά μας και η γιαγιά! Άσε που ξαφνικά αγάπησα την πεθερά και το μαξιλάρι της... foto:gamaxixi

Δημοφιλείς αναρτήσεις μ' ένα κλικ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις μ' ένα κλικ...

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Αρχειοθήκη Ιστολογίου